Jump to content


Guests: Please register to get rid of these annoying ads! Registered members enjoy an ad-free forum.


Photo

Does this website work for you?


11 replies to this topic

#1 twista  OFFLINE  

twista

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 172 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 9:51 pm

Just got the site up and running on the domain and host but i get abunch of messages from people saying its not working.


http://dreamteam360.net/

please just say yes or no.


from my prompt

C:\Documents and Settings\****you>ping www.dreamteam360.net

Pinging dreamteam360.net [67.18.35.10] with 32 bytes of data:

Reply from 67.18.35.10: bytes=32 time=30ms TTL=52
Reply from 67.18.35.10: bytes=32 time=40ms TTL=52
Reply from 67.18.35.10: bytes=32 time=30ms TTL=52
Reply from 67.18.35.10: bytes=32 time=30ms TTL=52

Ping statistics for 67.18.35.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 30ms, Maximum = 40ms, Average = 32ms

C:\Documents and Settings\****you>




---
C:\Documents and Settings\****you>tracert www.dreamteam360.net

Tracing route to dreamteam360.net [67.18.35.10]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 10 ms 10 ms 20 ms 68.87.225.149
3 10 ms <10 ms 10 ms 68.87.229.245
4 10 ms 10 ms 10 ms 12.125.194.13
5 10 ms 20 ms 20 ms 12.123.4.230
6 10 ms 20 ms 20 ms tbr2-cl7.sl9mo.ip.att.net [12.122.10.46]
7 30 ms 30 ms 30 ms tbr2-cl6.dlstx.ip.att.net [12.122.10.90]
8 30 ms 40 ms 30 ms gar1-p370.dlrtx.ip.att.net [12.123.196.97]
9 30 ms 30 ms 40 ms 12.119.136.18
10 30 ms 30 ms 30 ms sm-asr2-2-v1.dllstx2.theplanet.com [12.96.160.26
]
11 30 ms 30 ms 30 ms gig0-2.sm-car5-3.theplanet.com [69.41.250.74]
12 30 ms 40 ms 30 ms a.hosthingthing.us [67.18.35.10]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\****you>

#2 BobbyDouglas  OFFLINE  

BobbyDouglas

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 596 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 9:58 pm

Seems to be fine over here (COX Cable in AZ). The only folder I see is cgi-bin. Looks like the account was just created, if you uploaded your files, make sure you places them in the public_html/www directory...

#3 twista  OFFLINE  

twista

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 172 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 9:59 pm

Seems to be fine over here. The only folder I see is cgi-bin. Looks like the account was just created, if you uploaded your files, make sure you places them in the public_html/www directory...




o damn.. I didnt do that (there in public_html) :mad: .. maybe thats the problem! I can see it just fine and i tryed it @ school and it works fine. Im going to re upload to the servers public_html/www folder! My gosh!!!! so many files to move

Thank you.

So u dont see this? http://img.photobuck...a/wtffworks.jpg

#4 BobbyDouglas  OFFLINE  

BobbyDouglas

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 596 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 10:03 pm

If you can see any files when you goto your domain name, that means it is propagated. Are you saying that you cannot access the domain name at all? I do not see that file you posted. Also when you do your tracert, next time enter this: tracert dreamteam360.net > anything.txt Then just copy the contents from the .txt file :)

#5 Guest_beatmix01_*  OFFLINE  

Guest_beatmix01_*
  • Member since --

Posted Sep 4, 2004 - 10:18 pm

yes cgi-bin baby! and dont worry about file moves. In cuteftp you can do a drag and drop move into the proper folders and all will be o' so happy!

#6 RossMAN  OFFLINE  

RossMAN

    Senior Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,066 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 11:13 pm

yes


cgi-bin baby!


and dont worry about file moves. In cuteftp you can do a drag and drop move into the proper folders and all will be o' so happy!

Same here.

I am hosting twista's web site.

Unfortunately I forgot he requires FrontPage support but I'll enable that on cPanel later today.

#7 Guest_beatmix01_*  OFFLINE  

Guest_beatmix01_*
  • Member since --

Posted Sep 4, 2004 - 11:22 pm

Same here.

I am hosting twista's web site.

Unfortunately I forgot he requires FrontPage support but I'll enable that on cPanel later today.



frontpage... shudder :eek:

#8 RossMAN  OFFLINE  

RossMAN

    Senior Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,066 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 4, 2004 - 11:37 pm

frontpage... shudder :eek:

FrontPage sucks but for HTML n00b's it's great software.

#9 paradox  OFFLINE  

paradox

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • 25 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 5, 2004 - 2:47 am

Times out here. Southern California. I'm guessing DNS hasn't resolved on my isp. (Time Warner, Road Runner)

#10 twista  OFFLINE  

twista

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 172 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 5, 2004 - 2:52 pm

Times out here. Southern California.

I'm guessing DNS hasn't resolved on my isp. (Time Warner, Road Runner)



works now ;) Ross gave me the patients i needed lol. DNS wasnt fully prograted and now it has. Check and see if it works now. FRONTPAGE is actually not that bad! :2wiggle:


WArning: It has music only if you using Internet explorer or similar.. which mean it doesnt have music in firefox.

#11 RossMAN  OFFLINE  

RossMAN

    Senior Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17,066 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 5, 2004 - 5:02 pm

twista, Glad to hear it works for you now :)

#12 twista  OFFLINE  

twista

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 172 Posts
  • Member since 2004

Posted Sep 5, 2004 - 9:57 pm

twista,

Glad to hear it works for you now :)



Thanks, couldn't do it without you. :eek:



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users